Voetbal, voetbal, voetbal!

Na de vele afgelastingen van de laatste maanden is het hoog tijd om te genieten van de vele jeugdploegen en seniorenelftallen. Het komende weekend, zaterdag 10 maart en zondag 11 maart, kan je vanaf zaterdagochtend tot zondagavond in het Hoverstadion te Kinrooi of het Blauwvoetstadion te Kessenich terecht! Een overzicht van de wedstrijden dit weekend kan je terugvinden op onze website.

Het seniorenvoetbal van dit weekend is zeker boeiend en de steun van onze supporters is meer dan welkom:

Zaterdag 10 maart om 13u spelen onze dames (zie foto) in Molenbeersel de derby tegen het damesteam van HOM, vanaf 15u kan u genieten van de U21 of de C-reserven in Kessenich en de B-reserven in het Hoverstadion.
Het eerste elftal B speelt om 19u30 thuis tegen Mechelen aan de Maas B, de derde in de rangschikking.

Zondag 11 maart om 15u speelt het eerste elftal A tegen Kabouters Opglabbeek. Vorige week werd nog bekend dat vanaf 1 april 2019 Kabouters Opglabbeek en Eendracht Louwel fusioneren. Opglabbeek staat momenteel zesde in de rangschikking. De heenmatch in Opglabbeek werd verloren met 1-0. Onze jongens hebben dus zeker een moeilijke uitdaging en met het einde van de competitie in zicht mogen wij geen punten laten liggen.

Please follow and like us:
0