Voorbereidingsperiode bijna halfweg.

De voorbereidende periode op de start van de nieuwe competitie is bijna halfweg.

Afgelopen zaterdag 6 augustus speelden zowel de beloften als het eerste elftal in SSD Opoeteren.

Het eerste elftal speelde hun tweede wedstrijd voor de beker van het Maasland. Na 90′ spelen was de stand 1 – 1, de doelpunten vielen in de tweede helft en dus moesten er strafschoppen worden genomen. Ook die stand liep gelijk opgaand maar Maasland was net iets beter en won de strafschoppenreeks met 4 – 5.
De beloften verloren met 4-1. Na een zeer zwakke eerste helft stond het 4-0. De tweede helft was stukken beter en de beloften konden zich herpakken en ‘wonnen’ de tweede helft…

Woensdag 10 augustus om 19u30 spelen zowel het eerste elftal als de beloften vriendschappelijk tegen KVV Heusden-Zolder. Interessant om weten is dat KVV Heusden-Zolder de club is waar Jan Vandeberg, de voorzitter van FC Maasland Noordoost, in een heel ver verleden heeft rondgelopen als voetballer. Het wordt voor hem alvast een blij weerzien en het zou natuurlijk leuk zijn om met een overwinning terug te keren naar Kinrooi!

Zaterdag 13 augustus zijn we met zowel de U21, beloften als eerste elftal te gast bij onze buren van KVV Hoger Op Molenbeersel voor de jaarlijkse fusiebeker. Om 16u spelen de beloften en de U21 en om 18u speelt het eerste elftal de wedstrijd voor de jaarlijkse fusiebeker. Slaagt FC Maasland erin om voor het derde jaar op rij deze wedstrijd te winnen?