VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Voor de verdere uitbouw van FC Maasland Noordoost zijn wij op zoek naar vrijwillige medewerkers die zich graag engageren voor onze dynamische vereniging.        

Concreet hebben wij volgende vacatures:

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE

Taakomschrijving
Als communicatieverantwoordelijke begeleid en coördineer je de interne- en externe communicatie van FC Maasland. Je stemt hierbij de communicatiekanalen af op de huidige maar ook op onze toekomstige behoeften. Je bent eveneens persverantwoordelijke en eindredacteur van de website.

Profiel
Je hebt een vlotte pen en een grote taal-gevoeligheid en je bent in staat om teksten en inhouden helder en duidelijk over te brengen bij verschillende doelgroepen. Bovendien werk je creatief en heb je zin voor initiatief.

KANTINEVERANTWOORDELIJKEN

Taakomschrijving
Als kantineverantwoordelijke ben je twee halve dagen per maand eindverantwoordelijke van de kantine. Jij start de kantine op, begeleidt de kantinemedewerkers en organiseert de kantinewerking: verzorgen van de bediening, schoonmaken van de tafels, toog en keuken, afwassen en opruimen van het glaswerk en het serviesgoed, bijvullen koelkasten en indien van toepassing overdracht naar vervolgdienst.

Profiel
Je bent flexibel, stressbestendig, vlot en sociaal. Je hebt inzicht in de organisatie van een kantine en kan andere kantinevrijwilligers aansturen en motiveren. Je kan zelfstandig werken.

TERREINVERZORGERS

Taakomschrijving
Als terreinverzorger sta je in voor de onderhoudshandelingen die nodig zijn om een perfecte grasmat te garanderen, zowel tijdens de week als op wedstrijddagen. Ook het onderhoud van voetbalmaterialen en het beheer van het materiaalhok behoort tot het takenpakket.

Profiel
Je hebt kennis van de verschillende werkzaamheden die nodig zijn voor het onderhoud van een gazon (maaien, verticuteren, verluchten, prikken, …) en kan ze ook uitvoeren. Je kan zelfstandig werken, en hebt team spirit. Je bent gedreven en hebt passie voor zowel gazon als voetbalmaterialen.

VERANTWOORDELIJKE KLEDIJBEHEER

Taakomschrijving
Als verantwoordelijke kledijbeheer sta je in voor de inventaris, onderhoud en herstellingen van de kledij. Deze taak speelt zich vooral af in het tussenseizoen vanaf april tem augustus.

Profiel
Je bent flexibel, stressbestendig, vlot en sociaal. Je hebt inzicht in de organisatie van het beheren van een stock.

Ons aanbod
De vrijwilligers krijgen een vrijkaart voor alle wedstrijden van FC Maasland Noordoost en zijn onze VIP’s op het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Onkosten worden terugbetaald.

 

Heb jij interesse? Wens je nog meer informatie?
Jan Vandeberg – 0473-984946 – janvandeberg@fcmaasland.be

 

 

Please follow and like us:
0