VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Er werd de afgelopen maanden zeer hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen. FC Maasland Noordoost kiest ervoor om iedereen de kans te bieden te voetballen op het niveau dat hij/zij waard is.

Vanuit deze visie starten wij vanaf het seizoen 2017-2018 met een team in 4de provinciale. We kunnen door deze keuze meer spelers de kans bieden om binnen onze mooie club hun favoriete hobby uit te oefenen. Ook het damesteam kende een heropstart. Onder leiding van twee zeer enthousiaste trainsters zal ons damesteam zeker een boeiend seizoen tegemoet gaan. Maar dit alles is enkel mogelijk indien er voldoende vrijwilligers zijn om bij thuiswedstrijden een handje toe te steken. De thuiswedstrijden van onze ploeg in 4de provinciale gaan door op zaterdagavond, tenzij de tegenstrever niet akkoord gaat. Onze dames spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagmiddag.

Onze jeugdwerking groeit en bloeit! Op vraag van vele ouders willen wij graag de openingsuren van onze kantine uitbreiden zodat zij er ook tijdens de trainingen in de koude maanden terecht kunnen. Maar dat kan enkel indien er voldoende vrijwilligers zijn…

Concreet zijn wij op zoek naar helpende handen voor volgende taken:

Teambegeleiders damesteam en beloften
De teambegeleider staat bij thuiswedstrijden in voor de ontvangst van de tegenpartij en de scheidsrechter. Hij of zij is eveneens verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische afhandeling van de thuis- en uitwedstrijden. Hij of zij is eveneens de vertrouwenspersoon voor de spelers/speelsters en ondersteunt de trainers organisatorisch.

Twee vrijwilligers inkom 4de provinciale
Deze vrijwilligers verzorgen ‘den entree’ bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal in 4de provinciale. Zij zijn anderhalf uur voor de wedstrijd aanwezig en ontvangen de supporters maar verzorgen ook de ontvangst van het bestuur van de tegenpartij tijdens de rust.

Vier vaste kantineverantwoordelijken
Deze verantwoordelijken zijn bereid om voor, tijdens en na de thuiswedstrijden de kantine te verzorgen. De planning wordt in onderling overleg tussen de kantineverantwoordelijken afgesproken. Indien er voldoende verantwoordelijken zijn worden de openingsuren van de kantine uitgebreid tijdens de trainingen.

FC Maasland Noordoost is fier op haar vrijwilligers en biedt in ruil voor het engagement:

Gratis toegang voor alle thuiswedstrijden van alle teams
Terugbetaling van gemaakte onkosten
Twee gezellige vrijwilligersfeesten: het Kerstfeest en de clubdag
Een boeiend engagement met kansen tot het nemen van verantwoordelijkheid.

Kandidaten kunnen zich aanmelden bij de voorzitter, Jan Vandeberg: 0473-984946

Please follow and like us:
0