Vrouwenvoetbal bij FC Maasland NO

FC Maasland NO start vrouwenvoetbal

Wereldwijd voetballen er 29 miljoen meisjes en vrouwen. Voetbal is daarmee internationaal veruit de grootste sport voor vrouwen. Ook in België heeft het meisjes- en vrouwenvoetbal zich in de laatste jaren sterk ontwikkeld.
Meisjes en vrouwen brengen spelplezier, harmonie en nieuwe dynamiek op de velden. Ze maken het verenigingsleven rijker en spannender. Geven het voetbal een nieuwe stimulans. Zijn de grootste groeifactor van het voetbal, zorgen voor aanwas bij de clubs, maken de vereniging sterker en onze kans op succes twee keer zo groot.
Als FC Maasland NO zijn wij dan ook voornemens om met ingang van seizoen 2015/2016 met meisjes – vrouwenvoetbal te starten. Ben jij een sportief aangelegd(e)meisje/ meid/vrouw?, wil je graag in team verband met sport bezig zijn en ben je in voetbal geïnteresseerd? Dan ben je bij FC Maasland NO aan het juiste adres. Meld je snel via info@fcmaasland.be (naam, leeftijd, woonplaats en e-mailadres) aan voor meer informatie aangaande dit initiatief en wij nemen snel contact met je op.

Please follow and like us:
0