Genieten van de winterstop met een goed gevoel.

Toch enige ongerustheid voor de wedstrijd in Neeroeteren, ondanks nul punten zal er toch een speeldag komen dat Neeroeteren punten zal pakken.  Trainersduo Rob Truijen  en Bart Schiepers gaven vertrouwen aan de 17 jarige  doelman Niels Maggen (foto) na zijn sterke prestatie in de reservenwedstrijd te Louwel en de midweekwedstrijd tegen Echt VV. Niels beschaamde het vertrouwen niet en speelde een vlekkeloze wedstrijd . Maasland begon met een vlotte balcirculatie  maar verviel al snel in het te snel de diep bal willen spelen naar Crijns.  Een dreigende Santos zorgde voor het nodige gevaar maar het was wachten tot diep in de eerste helft toen Geert Bosmans de bal opeiste, zich vrij dribbelde en zijn afgeweken schot achter de kansloze doelman verdween.

Bij Neeroeteren was een sterke Breemans dreigend maar Kevin Stevens kon zijn ex ploegmaat aan de leiband houden. De tweede helft zorgde de ingevallen Toby Koolen voor meer dreiging maar een sterke Jo Kusters  voorkwam zwaardere cijfers. Maasland domineerde maar was onzuiver in de afwerking . Crijns lukte zijn elfde van het seizoen en daarmee sloot Maasland de heenronde met een goed gevoel af.

Ondanks de moeilijke heenronde kan Maasland positief terugblikken. Sinds de komst van interim coach Rob Truijen werd de organisatie op punt gezet, mochten jonge spelers van het eerste elftal proeven en werd de basis gelegd voor een sterke terugronde. Met het aantrekken van toekomstig trainer Davy Schetz werd afgelopen weken de voorbereiding naar volgende seizoenen ingezet om de misie en visie van FC Maasland waar te maken.

De trainersstaf en spelers  van FC Maasland NO danken de vele supporters voor hun steun in de heenronde en wensen iedereen prettige feestdagen.

Please follow and like us:
0