Woordje van de voorzitter

De start van de competitie staat voor de deur en onze club staat voor een enorme uitdaging: elke week zullen er honderden jonge toppertjes de kans krijgen om in onze piekfijn onderhouden accommodaties te genieten van hun favoriete sport.
We leggen de lat hoog en willen FC Maasland NO verder uitbouwen tot een stabiele club met een degelijke jeugdopleiding en doorstroming van eigen jeugdspelers naar het eerste elftal. Onze club telt meer dan 300 voetballende leden die begeleidt worden door een team zeer gemotiveerde trainers. We hebben honderden supporters die met veel plezier afzakken naar onze velden. We kunnen rekenen op een enthousiaste ploeg vrijwilligers die zowel in Kessenich als Kinrooi onze accomodaties onderhouden en de kantines uitbaten.

Maar vooral deze  groep vrijwilligers is te klein. Het liefst zou ik iedereen persoonlijk aanspreken, maar dat is helaas praktisch onmogelijk. Ik wil de toekomst van onze mooie fusieclub veilig stellen en dan hebben we de hulp van meer mensen nodig. Ik ga de uitdaging aan om in de volgende weken nieuwe vrijwilligers te vinden die op regelmatige basis een handje willen toesteken in het onderhoud van de accomodaties en de uitbating van de kantines. Via de trainers en de afgevaardigden zal iedereen persoonlijk aangesproken worden!

Zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus vindt in het Hoverstadion (zie foto) het jeugdtornooi plaats. Het team van de jeugdtrainers onder leiding van Peter Hoedemakers heeft de organisatie in handen, en dat loopt prima. Er zullen in en rond het Hoverstadion meer dan 1000 aanwezigen zijn!

Aansluitend op het jeugdtornooi zijn er zaterdagavond nog twee interessante wedstrijden: om 18u spelen onze U21 tegen KSK Bree en aansluitend om 19u30 speelt het eerste elftal een galawedstrijd op het verlichte A-veld tegen eersteprovincialer KSK Bree

Samen bouwen we aan een mooie voetbaltoekomst!
Please follow and like us:
0