Zaterdag 5 mei om 18u30 SLW Maaseik – FC Maasland Noordoost: supporters op post!

Vanavond om 18u30 spelen we de volgende wedstrijd in de eindronde richting 2de provinciale.
Eén moeilijk klip is reeds omzeild: Calcio Genk werd in twee wedstrijden opzij gezet. Na de 0-3 winst in Calcio was het afgelopen woensdag toch wel even bibberen toen Calcio na 55 minuten een tweede doelpunt scoorde. Gelukkig was Yassin Chadli weer beslissend en scoorde hij in de 67ste minuut een erg belangrijk doelpunt. De kers op de taart was het tweede doelpunt in de 88ste minuut. SLW Maaseik nam de maat van Kaulille FC door met 1-3 te gaan winnen.

Het burentreffen tussen SLW Maaseik en FC Maasland Noordoost is een klepper van formaat. Voor de supporters een zeer korte verplaatsing en voor beide spelersgroepen een leuk weerzien… In de competitie eindigde de heenwedstrijd in SLW Maaseik met een 3-0 nederlaag en de thuiswedstrijd werd met 3-0 gewonnen. Beide ploegen zijn zeker aan elkaar gewaagd. Helaas missen wij enkele basisspelers door blessures maar de doublures zullen ongetwijfeld meer dan hun best doen!

Wij verwachten een leuke, onvoorspelbare pot voetbal met als doelstelling een mooie uitgangspositie voor de terugwedstrijd aanstaande woensdag 9 mei om 20u.

Wij rekenen op de massale steun van onze supporters!