Zevenklapper tegen Bokrijk

BOKRIJK – FC MAASLAND NOORDOOST: 1-7

Een stevige bries begeleidde ons op weg naar Bokrijk, overwegend bekend om zijn openluchtmuseum, arboretumm en openluchtspeeltuin. De kennismaking met een oude bekende, Rudy Roijakkers was hartelijk. Rudy is immers trainer van Bokrijk Sport, onze tegenstander. Na de zware nederlaag tegen Boorsem waren de spelers en trainers erop gebrand om een sterke prestatie neer te zetten. De beloften hadden het goede voorbeeld gegeven. Zij wonnen met 5-1… De opdracht was duidelijk, winnen! En zo geschiedde.

FC Maasland Noordoost begon sterk en na 18 minuten stond het reeds 0-3 met doelpunten van Yassin Chadli (met het hoofd) en Bjorn Leurs 2x. De tegentreffer van Bokrijk Sport was slechts een noot in het verhaal van de wedstrijd. Net voor de pauze ging Geert Bosmans op wandel door de verdediging van Bokrijk: ruststand 1-4.

Ondanks de riante voorsprong bleef de honger naar meer doelpunten. En deze honger werd gestild met doelpunten van Giel Borkelmans, Michaël Didderiens en Cedric Christis. Eindstand 1-7.

Aanstaande zaterdag 5 oktober ontvangen wij thuis Grimbie 69. Meteen de kans voor de jongens om zich opnieuw te bewijzen voor de jeugdspelers. Vanaf 18u vindt immers de jaarlijkse (jeugd)ploegenvoorstelling plaats. Iedereen van harte welkom!

Please follow and like us:
0