Zondag 21 januari: FC Maasland – Umitspor en nieuwjaarsborrel voor de supporters!

Het eerste elftal is aan een sterk seizoen bezig. De competitie is halfweg en wij staan nog steeds op het podium met een mooie derde plaats. Aanstaande zondag komen de Maasmechelaars van Umitspor op bezoek in het Hoverstadion. Met de wedstrijd tegen leider Stokkem in het vooruitzicht (volgende week zondag 28 januari) mogen onze jongens geen steek laten vallen. Winst tegen Umitspor is dan ook wenselijk.
Trainer Davy Schets kan helaas nog steeds niet rekenen op Frank Kessen, vorig seizoen topschutter met 27 doelpunten. De vervangers doen hun uiterste best met een opvallende rol voor Yassin Chadli, die vorige week de mannen van Louwel alle hoeken van het speelveld liet zien. Wij duimen voor een herhaling van de tweede helft tegen Louwel!

Morgen, zaterdag 20 januari om 19u30 speelt het eerste elftal B thuis tegen co-leider Bokrijk Sport. De jongens van trainer Pepels zijn erop gebrand om een sterke prestatie neer te zetten, ondanks de afwezigheid van meerdere spelers omwille van examens.

Ter gelegenheid van het nieuwe jaar worden aanstaande zaterdag en zondag tijdens de wedstrijden van onze eerste elftallen alle supporters getrakteerd op een gratis nieuwjaarsborrel.

Please follow and like us:
0